Κάθε χρονιά που αφήνουμε πίσω μας θεωρούμε ότι αφήνουμε και τα προβλήματα και τις όποιες δυσκολίες η αρνητικά γεγονότα την σημάδεψαν.

Ας είναι το 2018 καλύτερη χρονιά για όλους

Στην Ελλάδα της συνεχιζόμενης πολιτικής, πολιτιστικής και οικονομικής κρίσης όλοι στρέφουμε και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο νέο χρόνο που μόλις ήρθε.

Θα είναι άραγε ο καινούργιος χρόνος καλύτερος από αυτόν που πέρασε, θα βελτιωθούν τα πράγματα σε όλους τους τομείς η θα συνεχιστεί η κατηφόρα που άρχισε πριν μερικά χρόνια ;

Ο κάθε άνθρωπος από την φύση του έχει πάντα μέσα του την αισιοδοξία, όχι ότι όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα μπορούν να λυθούν ως δια μαγείας από την μια στιγμή στην άλλη αλλά να γίνει το νέο έτος η απαρχή της λύσης των μεγάλων προβλημάτων.

Όλοι ευχόμαστε να τελειώσει ο κατήφορος και να φανεί μια αχτίδα φωτός για να επανέλθει και πάλι η αισιοδοξία πως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση και αργά η γρήγορα τα πράγματα θα αλλάξουν.

Γιατί κακά τα ψέμματα αυτό που μας τρομάζει περισσότερο είναι η αβεβαιότητα του αύριο, εάν νιώσουμε ότι λίγο καλυτερεύουν τα πράγματα θα επανέλθει και πάλι η αισιοδοξία,  πράγμα απαραίτητο για να κάνουμε υπομονή και θυσίες.

Θυσίες που σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια να πιάνουν τόπο για να μας οδηγήσουν στην έξοδό μας από αυτήν την πολύπλευρη κρίση.

Η συμπεριφορά των καταναλωτών στις όποιες αγορές τους είναι ασφαλώς ένα σημαντικό στοιχείο μέτρησης για το αν καλυτερεύουν τα πράγματα η όχι.

Βασίζεται στην ψυχολογία των καταναλωτών που αυξάνεται κατακόρυφα όταν νιώσουν ότι παρά τις δυσκολίες τα πράγματα οδηγούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Ας κλείσουμε με μία ευχή. Να είναι το νέο έτος 2018 η απαρχή για την συνολική ανάταση της χώρας μας αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Καλή χρονιά με υγεία – χαρά – ευτυχία και ευημερία για όλες και όλους !!!!