Περπατάω στους δρόμους και τα μάτια μου βλέπουν η πλειψηφία των γυναικών να φοράνε γούνες σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Γυναικείες γούνες παντού

Τα τελευταία χρόνια οι γυναικείες γούνες ως statement κομμάτι κυριαρχούν τον χειμώνα και το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση.

Και βέβαια εννοείται πως πρόκειται για συνθετικές γούνες που έχουν προσιτή τιμή και παράλληλα δίνουν την αίγλη της αληθινής γούνας.

Προσπαθώντας να ερμηνεύσω αυτό το φαινόμενο καταλήγω στο συμπέρασμα πως όπως και σε άλλα πράγματα που αφορούν την μόδα υπάρχει η υπερβολή.

Πέραν όμως της υπερβολής δεν παύει η γούνα είτε ως κύριο πανωφόρι είτε ως λεπτομέρεια αποτελεί ένα πανέμορφο κομμάτι που δένει απόλυτα με τον χειμώνα.

Γιατί οι γυναικείες γούνες κυριαρχούν

Δίνει την αίσθηση της χλιδής, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, δίνει αίσθημα σιγουριάς και το σπουδαιότερο απογειώνει και το πιο απλό ντύσιμο.

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι οι γούνες ιντριγκάρουν και μας κάνουν να νιώθουμε star που ποζάρουν στα fashion περιοδικά.

Προσθέτουν κύρος, δίνουν το αίσθημα ανωτερότητας και επί πλέον τραβούν σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα επάνω μας.

Με αυτά και με αυτά πως να μην θεωρούνται το πιο πολυφορεμένο αλλά και το πιο περιζήτητο κομμάτι του χειμώνα.

Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε αυτή που μας ταιριάζει, και ας αδιαφορήσουμε για το τι λένε οι άλλοι, και ας τις φορούν και άλλες.

Δείτε μερικές υπέροχες γυναικείες γούνες από τα κατάστημα Primadonna με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

rouxa4me-4

rouxa4me-3

rouxa4me-2

rouxa4me-1

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε ένα σχόλιο, πείτε μας και την δική σας γνώμη, και πείτε μας τις παρατηρήσεις σας.